Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ilyen egy fehérorosz autórajongó bölénye...

Ilyen egy fehérorosz autórajongó bölénye...

2011. december 09. - Darqo

Roman Beybutyan, fiatal autórajongó lenyűgöző bölényszobrot épített kizárólag autóalkatrészek felhasználásával. A fehéroroszországi Hrodna város mellett egy vidéki tanyán élő srác édesapja segítségével hozta össze az életnagyságú állatszobrot.

 

A szomszédaik által adományozott és a helyi roncstelepről összeszedett – UAZ-ból, Moszkvicsból és Ladából kiszedett – mindenféle alkatrészek felhasználásával összeszerelt több mint 1 tonnás monstrum körülbelül három hónap alatt készült el. Az eredetileg örmény származású család tehetséges tagja egyébként úgy fogott neki a munkálatoknak, hogy még soha nem látott élőben bölényt. Jövőbeli tervként egy ló és egy csikó elkészítése szerepel az előjegyzésben. Ilyen állatokat már nyilván látott...

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr643425923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása