Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

DísztárcsART

DísztárcsART

2011. szeptember 08. - Darqo

Ken Marquis a kitalálója annak a projektnek, amelyben eldobált dísztárcsáknak próbálnak új értelmet adni. A Landfillart Project célja a környezetvédelem és az újrahasznosítás fontosságának kiemelése mellett, hogy egy közös ügy érdekében, nemzetközi szinten fogja össze a művészeket. A kezdeti lépéseknél 41 művészbarátot kért fel a fém és műanyag tárcsák újragondolására, akik azonnal igent mondtak a feladatra. Bár a folyamat még kezdeti fázisban tart, mára több mint 800 alkotás készült el, 2012-ig pedig további 150 darabbal kívánják bővíteni a portfóliót. A végcél, összesen 1041 darab átalakított dísztárcsa elkészítése. A projektről könyvet adnak majd ki, a legjobbnak ítélt 200 alkotást pedig egy utazókiállításon szeretnék bemutatni az érdeklődőknek.

A jelentkezés lehetősége egyébként mindenki számára adott, keresgélés közben például sikerült ráakadnom egy magyar művész, Pál Csaba festményére is.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr443187936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása