Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az eper sör hipnotikus története

Az eper sör hipnotikus története

2011. július 05. - Mocca

Ahogy azt azok elmondásából, akik e különleges seritalt már megkóstolták tudható: ez a vöröses színű ital először furcsa ízűnek tűnik, mintha sör és eperfagylalt kombinációja volna. Ez azonban nem csoda, hiszen a búzasört frissen szedett eperrel érlelték együtt. Majd a második vagy a harmadik korsó elfogyasztása után az ital szokatlan zamata, az íz és a friss eper illata elvarázsol. Sör mivoltát az utóízben jelentkező elegáns keserűség árulja el...

Jamie Beck és Kevin Burg a Cinemagraph két alapítója arra vállalkozott, hogy kiderítse – ha nem is a titkos recept összetevőit –, hogy ez édespirosillatos gyümölcs milyen folyamat eredményeként változik át folyékony kenyérré és köt ki a delikát sörök ínyenceinek korsóiban. Ehhez a Delaware állambeli Miltonba kellett látogatniuk, ahol a város messze földön híres termékét, az epersört egy helyi sörfőzde a Dogfish Head Craft Brewery [Tüskéscápa Fej Sörfőzde] üstjeiben főzik. Élményeikről készítettek egy hipnotikus fotóriportot is, amit a New York Times is leközölt és most mi is bemutatunk a jófajta sörök barátainak.

 

Beer appetit!

 

 

via: mymodernmet, newyorktimes

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr113041655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása