Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Éld meg a kreativitásodat velünk! - Tavaszi programajánló

Éld meg a kreativitásodat velünk! - Tavaszi programajánló

2023. március 02. - Darqo

2023_tavaszi_programok.jpg

Ha a kezedben tartasz egy csészét, amit saját magad készítettél, az bizony különleges érzéssel tölt el. Mi pedig segítünk abban, hogy minél szebb és egyedibb bögréid legyenek! A kerámiafoglalkozásunkon nem csak a technikákat sajátíthatod el, hanem a kreativitásodnak is szárnyakat adhatsz. Gyere el hozzánk, és élvezd az alkotás élményét! Milyen tavaszi workshopok várnak nemcsak a műhelyünkben, hanem a Ráday utcai pop up boltunkban is? A folytatásban kiderül:


Kerámiabögre és reggeliző tányér készítés


Készíts bögrét tányérral, vagy két bögrét is alkothatsz. Egyedi, kézzel készített kerámiabögre és tányérka készítése nem csak egy izgalmas és kreatív foglalkozás, de egy olyan lehetőség is, amelyben egyedi, saját stílusodat és személyiségedet örökítheted meg a mindennapokban használt tárgyakban. Ezek a kerámiák valóban mikrosütő és mosogatógép állóak is, hiszen 1240 C-on égetem ki őket neked, sőt 3 féle különleges színes mázból választhatsz. A mázazást én fogom elvégezni, neked csak a színt kell kiválasztani. Minden alapanyagot és eszközt biztosítok neked, és rengeteg mintából választhatsz, amelyek közül biztosan találsz neked tetszőt. Fedezd fel a kerámiakészítés varázslatos világát és alkoss valami igazán különlegeset!

 

Helyszín: a műhelyünk, a 1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50 sz. alatt, az Art Quarter Budapest "B" épületében.

 

Időpont: 2023. március 19-én, vasárnap 10:30-13:30-ig,


A workshop díja 18.500 Ft.


Aranyfüst technika akvarell festményen


Ha szereted az egyedi és különleges művészeti technikákat, akkor az aranyfüst, csillámporok és glitterfestékek biztosan lenyűgöznek majd téged! Ezzel a technikával egyszerre adhatsz hozzá csillogó, aranyos hatást az akvarell festményeidhez, miközben megőrzöd azok organikus és természetes jellegét. Két képet is készíthetsz, először egy kisebb méretet, majd egy nagyobbat. Kiemelheted a festett táj vagy akár egy portré szépségét. Ez a technika odafigyelést, és türelmet igényel, garantáltan eltereli a figyelmed a hétköznapokról. Ismerd meg az aranyfüst használatának különleges technikáját és készíts varázslatosan csillogó festményeket, amelyek megérdemlik a szeretteid figyelmét.


Helyszín: Manzárd & Baantal Pop up store, 1093 Budapest, Ráday u. 55.


Időpont: 2023. 03.25-én, 10:30- kb. 14:00-ig.


A workshop díja 12.900 Ft.


Online akvarell festés


Sokan nem tudjátok, de Baantal már 2 éve viszi az online akvarellfestő csapatát, ahova most te is becsatlakozhatsz. Az online akvarellfestés segítségével igazán megélheted a kreativitásodat és teret adhatsz a benned élő művésznek. Ha szeretnéd megismerni ezt a különleges és szabad technikát, vagy csak szeretnél egy kis időt eltölteni alkotással, akkor az online akvarellfestés neked szól! Használd a kreativitásodat, játssz a színekkel és az árnyékokkal, és teremts olyan alkotásokat, amelyekkel csodálkozásra és elismerésre készteted környezetedet, valamint büszkén vállalhatod, hogy ezt tényleg te festetted, ráadásul még csak el sem kellett hagynod érte a lakásod meghitt közegét. Az órákon a rajzi alapokra is hangsúlyt fektetünk, hiszen ez alapján megtanulhatod, hogyan épül fel egy kép, legyen az tájkép, portré, csendélet. Nincs másra szükséged, mint akvarellpapírra, ecsetre, festékre, egy kis vízre és az otthonod kényelmére, így nincs kifogás, hogy ne kezdd el most az alkotást!


Szerdánként, este 6-9-ig, Skype videóhívással zajlanak az órák. 4 alkalmas etapokra bontva. Csatlakozás március 1. vagy 8.

A 4 alkalom ára 29.000 Ft.


Tavaszi kerámia virágok készítése


A workshopon megmutatjuk neked, hogyan készíthetsz egyedi kerámia virágokat a saját kezeddel, amelyek kiválóan alkalmasak otthonod dekorálására, vagy ajándékba adhatod szeretteidnek. A kerámia virágok készítése lehetőséget ad arra, hogy kifejezd kreativitásodat és a természet szépségét ötvözd a művészettel, legyen az egy pipacs, rózsa, margaréta, vagy akár kála. Kb. 10-12 db virágot készíthetsz, amiket kiégetek neked. Lehetőséged van még egy alkalommal visszajönni, és megfesteni őket a neked tetsző közel 10 féle színnel, ennek az időpontját közösen beszéljük meg.


Helyszín: Manzárd & Baantal Pop up store, 1093 Budapest, Ráday utca 55.

 

Időpont: április 1. 10:30-13:00.


A workshop ára 12.000 Ft.


Fontos! Jelentkezni üzenetben tudsz itt Facebookon, vagy a "manzard.workshop@gmail.com" címen. A workshopon való részvételedet előre utalással biztosíthatod. Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tudsz eljönni a workshopra a teljes díjat felhasználhatod másik programunkra, vagy általunk készített kerámia vásárlásra 2023. 08. 31-ig.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4418062258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása