Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ha a világon csak 100 ember élne

Ha a világon csak 100 ember élne

2011. június 06. - Darqo

Valószínűleg sokan ismerik a klasszikus történetet, amely arról szolgáltat adatokat, hogy mi lenne, ha a világ csak egy 100 lelket számláló faluból állna, és gyanítom, hogy a manapság egyre népszerűbb infógrafikákat sem kell bemutatni az olvasóknak. Miután az interneten keresztül a legkülönbözőbb forrásokból összegyűjtött adatokkal sokkolta magát, Toby Ng koreai designer úgy döntött, hogy summázza az ott talált információkat, és újra elmondja a történetet más, kreatív, egyszerű és könnyen értelmezhető módon. A 20 illusztrációt tartalmazó sorozatával 2009-ben elnyerte a Red Dot Award, GDC 09 Awards, a Nemzetközi Formatervezési Verseny és 2010-ben a HOW Nemzetközi Formatervezési Verseny díját is.

 

A londoni Central Saint Martins Művészeti és Formatervezési Főiskolán 2008-ban végzett művész közkedvelt alkotásaiért számos elismerést kapott, a fentieken kívül a D&AD Awards, Graphis Design Awards és a Nemzetközi Hongkongi Plakát Triennálé díját is bezsebelhette egyéb alkotásaiért. A koreai Designnet magazin Ázsia 36 legjobb fiatal iparművésze közé választotta, valamint egyik fényképével 2008-ban a Taylor Wessing Photographic Portrait Prize díját is elnyerte. Műveit különböző neves galériák kiállításain is meg lehet találni, beleértve például a londoni Nemzeti Arcképtárat.

via: thaeger

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr952957107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása