Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyere velünk a téli alkotótáborunkba a Bakonyba!

Gyere velünk a téli alkotótáborunkba a Bakonyba!

2022. október 21. - Darqo

teli_alkototabor_cover.png

Gyere velünk a téli alkotótáborunkba a Bakonyba. Újra megszervezzük ezt az egy hetes alkotói programot, amit sok extrával megtűzdeltünk, hogy jól induljon a 2023-as év. Nem könnyű időszakot élünk, de hisszük, hogy az alkotás és a közösségépítés hozzátesz ahhoz, hogy jobban érezd magad, ki tudj kapcsolni és legyen sikerélményed, vagy akár a nehezebb időszakban erőt tudj meríteni belőle. Velünk mindig csodás és támogatói csapat vár.

A tavalyihoz hasonlóan ismét miénk az egész Bakonyújvári erdőszéli ház, ahol egy nagy fejlesztés után egy teljes wellness részleggel bővült az épület, természetesen csak a miénk lesz erre az 1 hétre az egész birtok. Ezen a helyen csend és nyugalom van, tényleg csaknem teljesen elzárva a külvilágtól. Ezt az időt csak az alkotásra és pihenésre szánhatod, napi 2x3 órát töltünk akvarellfestéssel, különböző technikák kipróbálásával. Az elmaradhatatlan extra aranyfüst technika rejtelmeibe is beavatunk, vagy ha már alkottál ezzel a technikával, tovább mélyítheted a tudásodat, úgyhogy igazán különleges képeket hozhatsz létre. És ha ez még nem lenne elég, készülünk csillámporokkal, más fémes hatású anyagokkal, sőt a tintakréta használatát is kipróbálhatod…de mi mindig megspékeljük ezeket is extra érdekességekkel. Hangsúlyt fektetünk a rajzi alapokra, készítünk tájképet, és úgynevezett plein-air képeket is, ami a kültéri alkotás egy formája. Biztosan lesz olyan is amikor azt festhetsz amit csak szeretnél, minden szakmai kérdésben segítséget kapsz.

Ha ez még nem lenne elég, az egy hetes alkotótábor mellé extraként vendégünk vagy a műhelyünkben plusz 1 napra 45000 Ft értékben. Az egész csapat egy nagyon érdekes folyékony színes porcelán technikát próbálhat ki, 4-5 különböző színű porcelánnal, amikből aztán ékszereket készíthetsz. (Ezzel kapcsolatban később bővebb információkkal is jövünk.) A +1 nap időpontját pedig az alkotótábor résztvevőivel közösen egyeztetjük.

De még mindig nincs vége a sornak; egy újabb extra jön. Egy általunk készített porcelán medálra festhetsz igazi, 24 karátos arannyal. A festék nagyon különleges és a magas aranytartalma miatt valóban igazi kuriózumnak minősül.

Olvasd el, részletezve mit tartalmaz az alkotótábor ára:

  • -Napi kétszer 3 óra művészeti oktatást, szakmai támogatást, segítséget, korrigálást,
  • -Tibcsi féle odafigyelést és törődést.
  • -De ezen kívül is annyit alkothatsz amennyit csak szeretnél.
  • -Az ár tartalmazza még az alapanyagokat, papír/festékek/aranyfüstök/tintakréták/lakkok, eszközök, ecsetek.
  • -A tábor díja szintén tartalmazza a teljes szállást 6 éjszakára és 7 napra. Az alkotás fáradalmait saját fürdőszobás, kétágyas szobákban tudjátok kipihenni.
  • -A glutén-és egyéb allergén mentes reggelit, ebédet és vacsorát, a napközben felszolgált finomságokat, kávét, teát, limonádét. (A reggelit és a vacsorát mi készítjük a szokásos hidegtálas verzióban, mint ahogy a fő étkezések közötti rágcsákat is mi szervírozzuk, az ebédet pedig egy szakácsnő fogja készíteni, akinek a finomságaival mindenki elégedett volt a tavalyi alkalommal. A menüsorral kapcsolatban is később hozunk plusz információt.)

A +1 nap tartalmazza:

  • A műhelyhasználatot, folyékony, színes porcelánokat, eszközöket, az ottani szakmai segítséget, az utómunkát, az ékszereid első égetését, igény szerint mázazását, és a második, 1260 C-os égetését, utómunkálatokat.
  • A 24 karátos aranyfestéket.
  • Valamint kávét, teát es mindenféle finomságot.

A Bakonyújvárban saját és teljesen új wellness részleg működik, dézsával és szaunával ennek költsége 6.000 Ft/3 óra. Parkolás a birtokon.

A tábor teljes díja: 332.900 Ft

(Már csak 5 helyünk van, úgyhogy érdemes lecsapni a lehetőségre!)

EARLY BIRDS: Ha jelentkezel és egy összegben utalsz 2022.11.15. éjfélig, megajándékozunk egy eredeti, egyedi (nincs két egyforma darab), Antal Baantal Balázs designer által tervezett csészével és csészealjjal 24.000 Ft értékben.

Az alkotótábor időpontja 2023. január 2-8-ig tart.

Jelentkezni és bővebb infót kapni a manzard.cafe@gmail.com címen lehet.

Ide kattintva megnézheted a tavalyi téli táborunk összefoglalóját.

A helyszín

261171750_10166406067685427_1637597811470156171_n.jpg

img_1316.jpg

img_1325.jpg

img_1489.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1617959324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása