Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Adam Levine pucéran, a hererák ellen...

Adam Levine pucéran, a hererák ellen...

2011. január 09. - Mocca

Hasonló kampányokról több alkalommal számoltunk már be, például itt is, most egy minket, férfiakat érintő betegség, a hererák megelőzéséről lesz szó. A hererák ritka daganatféleség: a férfiakban előforduló rákoknak alig 1%-át képezi. Ugyanakkor a fiatal - 20-25 éves korosztályba tartozó - férfiakban az összes rákféleség közül a hererák a leggyakrabban előforduló daganat. Kevéssé köztudott, hogy a herék rákra gyanús elváltozásai - csakúgy, mint nőknél az emlőké - önvizsgálattal, a herék időnkénti áttapintásával saját magunk által is felismerhetők.

Mintegy 20 évvel ezelőtt a hererák még többnyire halálos betegség volt, ma viszont - ha időben felismerik - szinte 100%-ban gyógyítható. Ez magyarázza, miért fontos a férfiaknak erről a rákféleségről többet megtudni, illetve van szükség az olyan prevenciót elősegítő figyelemfelhívó kampányokra, mint az Everyman UK,

2001 óta tartó elkötelezett harcára e betegség ellen, ahol a cél érdekében többek között Lenny Kravitz, Danny Cipriani, Ewan McGregor, Danny Dyer, Eminem is megszabadult már ruháitól, és ezt tette most a Maroon 5 frontembere, Adam Levine is, mégpedig a Cosmopolitan műtermében, a magazin ugyanis évek óta az Everyman szövetségese a nemes propagandában.

via. huffington post

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr322571268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása