Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Craig testekre fest (+18)

Craig testekre fest (+18)

2010. június 06. - Mocca

A New Orleans-i testfestő, Craig Tracy még csak 16 éves volt, amikor estéit és hétvégéit már egy helyi bevásárlóközpontban tevékenykedő festékszóró-művész mellett töltötte. Ott elsősorban egyedi pólókat és más, személyre szabott ajándéktárgyak kerültek ki a keze alól. Egy idő után azonban egyre üresebbnek érezte ezt, többre vágyott. Úgy döntött, hogy élettel tölti meg alkotásait, és hat év múlva már hús-vér emberek bőrfelületét használta fel. Vászonként kezdetben csak az emberi arc, majd később a teljes test felülete szolgálta művészetének alapjait.

Miután kitüntetéssel végezte el az Art Institute of Fort Lauderdale-t, húszas éveinek elején profi szabadúszóként kezdte, ma már övé a világ első és mindmáig egyetlen bodypainting galériája, és visszatérő szakértő-bírája a Dél-Ausztriában rendszeresen megrendezésre kerülő WBPF-nek (World Body Painting Festival).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr472060591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása