Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Smart Pebble...it's your pebbles!

Smart Pebble...it's your pebbles!

2010. május 11. - Mocca

Talán nem én vagyok az egyedüli leptopjúzer, aki azon parázva, hogy mikor lobban lángra hirtelen a gépe az egész napos használat alatt, ezt megelőzendő már mindenfélével megpróbálta aládúcolni masináját. Volt már itt ékként használva jó vastag idegenszavakéskifejezéseklexikontól kezdve fadobozkákon keresztül minden, egészen a mostani állapotig, amikor is egy szó szerint jóvágású ablakkeretlécdarab biztosítja a megfelelő ventilációhoz szükséges teret.


Egy koreai design cég és tervezőjük, Kijin Shin rettentő elmés és egyszerű ötletével talán véget vethetünk ennek a kanosszajárásnak. Az igen találékony designer az idősebb generáció szlengjével élve, feltalálta a csibesz@rban az ütőeret. És ezt most csupa pozitív felhanggal mondom ám! „Találmánya” lényege a színes húsvéti tojásokra emlékeztető szilikonkavics.

A belül üreges kiképzés lehetővé teszi azt is, hogy az irodában elengedhetetlenül fontos apró jószágokat, úgymint gémkapocs, pendrive vagy kulcscsomó tároljunk benne, de az anyagra jellemző szilárdságot rugalmasságot és tapadást kihasználva, a tervezők ajánlásával bátran be lehet applikálni notebookok alá is, valamint két-három vagy - attól függ mennyire vagyunk kényelmesek -, akármennyi SmartPebble-t egymásra pakolva, akár ultratrendi mobiltartót is építhetünk belőlük magunk mellé.

Egy bökkenő van csupán! Ezeket az intelligens kavicsokat kizárólag Dél-Koreában forgalmazzák. Ott 12 000 won az ára egy szettnek, mely két SmartPebble-t tartalmaz. Ez alsó hangon 2200 kemény magyar forintbak felel meg. Ha lehet kérni csináljon valaki valamit, hogy itthon is hozzá lehessen jutni végre! Mert ha nem, akkor marad a Duna-part…

via: trendhunter

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr91992003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása