Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jön a vulkáni hamu

Jön a vulkáni hamu

2010. április 16. - Darqo

Azt mondják, hogy ma este és szombatra virradó éjjel között megérkezik hozzánk is az izlandi Eyjafjallajökull vulkán szerdai kitörésével a légkörbe került nagy mennyiségű hamu, ezért szombaton este a szürke hamurészecskék optikai szűrőhatása következtében szebb, mélyvörös, bíbor naplemente várható hazánkban. Nyilván nem mi vagyunk az elsők ebben, de szeretnénk kérni minden lelkes amatőr és profi fotóst, hogy ha sikerül elcsípnie egy-egy szép momentumot, küldje el nekünk a manzard.cafe@gmail.com címre, mi pedig kitesszük bejegyzés formájában. Kérjük, hogy a helyszínt, időpontot is mellékeljétek a levélben, hogy teljes lehessen a „dokumentálás”!

Ebből az alkalomból fakadóan továbbá szeretnénk megkérni mindenkit arra, hogy bármilyen érdekes, különleges, szép időjárási helyzetről, természeti képződményről, eseményről készítetek fotót -és szeretnétek bemutatni nagyobb közönség előtt is-, ugyancsak küldjétek el számunkra a fenti email címre némi információ (élménybeszámoló) kíséretében!

A fotót Gyarmati "Mocca" Laci készítette.

via: index

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr11926364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása