Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Napi KataPult: a Coke Mobile

Napi KataPult: a Coke Mobile

2010. február 06. - Mocca

Új rovat indul a mai naptól, mely - ha nem is naponta -, de a legelborultabb ötleteket szeretné prezentálni. Napi Kata Pultján mindent megtalálsz a jövőben a modern agymenések közül, remélhetőleg mindenki örömére. Fogyasszátok egészséggel:

Biztosan idiótán hangzik ilyenkor, derékig a hóban a kérdés: kérsz egy jéghideg kólát? Pedig lehet, hogy nemsokára már nem fognak hülyének nézve bambán a szemünkbe bámulni, amikor a sarkvidéki mínuszok elől bemenekülve a legközelebbi „Manzárd” kávézóba magadnak egy forró csokit kérsz, egy üveg kólát meg a mobilodnak!

Itt van ugyanis a kínai származású Daizi Zheng Nokia mobilkoncepciója, melyet esze ágába sem volt holmi lítiumionos aksival felszerelni! Annál inkább egy tartállyal, amibe nem mást, mint a sokak által szorgalmasan cumizott cukros kólát kell tölteni (WTF). Ez az újfajta szénhidrát alapú bio akkumulátor, egyetlen feltöltéssel háromszor-négyszer hosszabb ideig bírja, mint hagyományos társai. Vigyázat! Light-al ne itasd, csak a klasszikussal! 

 

via: Inhabitat

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr701734726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása