Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Star Wars - Solo - Képes útmutató, avagy egy spoilermentes könyvajánló

Star Wars - Solo - Képes útmutató, avagy egy spoilermentes könyvajánló

2018. május 25. - Darqo


star-wars-solo.jpg

Lassan 20 éve tartó rendíthetetlen szerelmem a brit DK (Dorling Kindersley Limited) könyvek iránt a Star Wars első részéhez idehaza kiadott képes enciklopédia beszerzésével kezdődött. Ez az album részletesen bemutatta a szereplőket, járműveket, helyszíneket, olyan plusz információkat szolgáltatott, amelyek a filmbe idő és helyhiány miatt nem kerülhettek bele. A messzi-messzi galaxis árnyalására tett kísérlet annyira jól sikerült, hogy azonnal rajongóvá váltam.

Felnőtt fejjel néha persze megmosolyogtató a gyerekeknek szánt könyv minden részletre kiterjedő információáradata, többek között, amikor az egyértelműség kedvéért még a szereplő szeme mellé is odaírják, hogy "szigorú tekintet", de az elmúlt évek alatt már annyira hozzászoktam ezekhez, hogy kifejezetten hiányolom, ha valahonnan lemarad, pedig nagyon is szükséges volna kifejezni az egyértelműt.

Természetesen minden egyes Star Wars filmhez kiadott képes enciklopédiát beszereztem az elmúlt évek alatt, és alig várom, hogy a Solo-hoz is végre megjelenjen a kiadvány. Elvileg mától már kapható a könyvesboltokban, de az imént ránézve az online boltok kínálatára, egyelőre még előrendelhető státuszban van. Ez azt is jelenti, hogy az ilyenkor szokásos 20% kedvezmény még mindig él és kihasználható, de azt nem tudom, hogy meddig. Ha szeretnél magadnak egy példányt, érdemes gyorsan lecsapni rá!

Mindamellett, hogy a filmet is a lehető legrövidebb időn belül megnézem, mindenféle előzetes tudás hiányában (letiltottam minden információt a filmről) az elmúlt években megszokott magas minőség az, ami egyértelművé teszi, hogy ezt a könyvet is beszerzem. Semmiképpen sem hiányozhat a könyvespolcomról, mint ahogy szerintem egyetlen Star Wars rajongó polcáról sem!

Pablo Hidalgo / Star Wars – Solo – Képes Útmutató

Ismerd meg a galaxist a tolvaj, katona és kalandor Han Solo segítségével!

Ereszkedj le a Korélia alvilági bandáinak legmélyebb bugyraiba * Tudd meg, hogyan ismerkedett meg Han és Csubi * Nézd meg, kik vendégeskednek Dryden Vos luxusjachtján * Tanulmányozd a szabakk-kártyajátékot – ismerkedj meg a szabályokkal és a szabályszegőkkel * Találd ki, hol tartja Lando Calrissian a köpenygyűjteményét!

A Lucasfilmmel közösen alkotott és az elismert Star Wars-szakértő, Pablo Hidalgo által írt könyv segítségével tanulmányozhatjuk a Solo – Egy Star Wars-történet című filmben látható új világokat, szereplőket, járműveket, és a karaktertervezés kulisszái mögé is bepillantást nyerhetünk.

A kiadványt az alábbi könyvesboltokban vásárolhatod meg kedvezményesen:

Libri/Kolibri/Star Wars könyvek

Bookline

star-wars-solo-kepes-enciklopedia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1214000574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása