Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Abby és a mesélő uzsonnás doboz

Abby és a mesélő uzsonnás doboz

2014. április 25. - Darqo

lunchbox dad01.jpg

Kreatív szülőket bemutató sorozatunk legújabb állomásán egy háromgyerekes édesapa szívmelengetően ötletes fantáziavilágában engedünk betekintést. Beau Coffron aka Lunchbox Dad kislánya, Abby számára (és persze a másik két gyerkőcnek is, csak ők még nagyon kicsik) készít uzsonnás doboz-meséket, olyan karaktereket megformázva a különböző finomságokból, mint például Chewbaccát, Pókembert vagy éppen a Szörny Rt. szereplőit.

A San Franciscó-i Bay Areában élő családapa számára nagyjából azonnal meghozta a sikert, amikor felkerültek az internetre a különleges kajákról készített képek, de ahogy ő fogalmaz, számára az a legfontosabb, hogy a kreatív projekt elindítása óta sokkal közelebb került a gyerekeihez.

Még több kreatív szülőt találtok itt.

lunchbox dad02.jpg

lunchbox dad03.jpg

lunchbox dad04.jpg

lunchbox dad05.jpg

lunchbox dad06.jpg

lunchbox dad07.jpg

lunchbox dad08.jpg

lunchbox dad09.jpg

lunchbox dad10.jpg

lunchbox dad11.jpg

lunchbox dad12.jpg

lunchbox dad13.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr206072369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása