Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Játék az élet – Live Inspire

Játék az élet – Live Inspire

2012. április 10. - Darqo

Egy dolgot megtanultam: a kreativitás nem csak néhány kiváltságosnak adatik meg az életben, hanem mindenkiben benne van. De vajon hagyjuk ezt megnyilvánulni? Talán, ha a befeszülés és a szabályok folyamatos követése helyett megpróbálunk kiengedni és játékosan hozzáállni az élethez, akkor menni fog. Játszani igenis bőven van mivel, csak körül kell nézni! Ha pedig hajlandóak vagyunk játszani, akkor előhozhatjuk az alapfelszereltségként jelenlévő kreativitásunkat, merészek, impulzívak, nyitottak leszünk arra, hogy változtassunk a dolgokon, és egyre gyorsabban, rugalmasabban reagálunk majd a minket körülvevő helyzetekre. Én próbálkozom. A minap éppen néhány csík dekortapasz és egy játékmackó felhasználásával hülyültem, amiben semmi különös nincs, de próbálkozni márpedig lehet, kell, muszáj!

 


 

Kedves Mindenki! Ez a poszt egy blogger-versenyben is részt vesz, így megjelenik a Live Inspire oldalon is, ahol szavazni lehet rá.

 

- Erre a posztra itt tudtok szavazni.

- Itt találjátok meg Tibi első posztját.

- Laci posztjára ide kattintva tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot a szív vagy a "vote" gombra kattintva! Köszönjük! Míg el nem felejtjük, ugyancsak az inspiráció témájában májustól egy mindenki számára nyitott fotópályázat is indul, úgyhogy ezen pedig érdemes lesz indulni. Részletek itt.

 


 

Fotó: Gerlai Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr414373681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása