Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Magarcok tavaszra?

Magarcok tavaszra?

2012. február 16. - Darqo

Amikor először ránéztem, gőzöm nem volt, hogy tulajdonképpen mit is látok. Aztán megértettem, és bár értelmet azóta sem nagyon vélek felfedezni benne, mégis jópofának, inkább furának, vagyis furán jópofának tartom a Magarcokat. Mármint magokról van szó, amik arcoknak vannak álcázva. Magarc, érted?!

 

Az elkövető bizonyos Kelsey Elise Pike (Sustainable Papercraft Studio), aki többek között kapor, retek, mustár, brokkoli és káposzta magokat burkol bele újrahasznosított papírmasszába, majd formázza arc alakúra őket. Állítólag 1 órát kell vízben hagyni, majd hagyományos módon egy cserép földbe szórni, aztán öt nap múlva szüretelhetjük a különböző ehető növényi csírákat. Biztos furcsa látvány lehet, ahogy az apró hajtások átfeszítik az arcokat...Mindenesetre nem is olyan drágán, a 25 darabos csomag 1 700, míg a 10 darabos 700 forint körüli áron beszerezhető.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr374090671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása