Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Modern barlang Mallorcán - Alexandre de Betaks' cave

Modern barlang Mallorcán - Alexandre de Betaks' cave

2011. május 18. - Mocca

Tíz éven át álmodtam róla. Öt évig kerestem egy helyet, hogy két évig dolgozzak rajta, majd további két évig építsem és végre itt van. Mondta Alexandre de Betak egy interjúban a T Magazine riporterét fogadva házában, egy apró mallorcai tengerparti faluban, a mórok által ezer évvel ezelőtt alapított településen, Puerto Soller-ben.

Nem véletlenül telt el az ötlettől a megvalósulásig az a közel húsz év. Betak, aki egyébként a Dior egyik művészeti vezetője, azt az ideális helyszínt, de legalábbis valami ahhoz hasonlót keresett, ahol ismét felidézheti gyermekkorának meghatározó élményeit, emlékeit. A ház és Betak húsz évvel ezelőtti első találkozása aztán igazolta a klasszikus „szerelem első látásra” teóriáját. A 70-es évek elején épült, meglehetősen elhanyagolt állapotú, azóta azonban teljesen felújított, terméskőből emelt épületben ugyan még telefon sem volt, ez mégsem tántorította el akkor a boldogító igen kimondásától. Nem vitás, jó döntés volt...

via: tmagazine.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr182913653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása