Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rágózz, hogy kevesebbe kerülj a Zállamnak!

Rágózz, hogy kevesebbe kerülj a Zállamnak!

2011. április 08. - Mocca

 

Végre ismét péntek, lassan az utolsó lantok is a helyükre kerülnek, és kezdetét veheti az örök másodiknak számító péntek esti „kulturális programok” tervezése, majd a „zenéstáncos” helyek egymás utáni felkeresése egészen szombat...vasárnap hajnalig, vagyis tulajdonképpen ez a része is teljesen szabadon választott. 

Miután többek között a norvég mintát – hozzáteszem nagyon helyesen – lemásolva a Zemberek egészségére [is...?] fokozottan érzékeny Kormányunk is elkészítette a maga nemzeti egészségügyi tervezetét, most a NENYI szellemében szeretnénk mi is hozzájárulni a benne foglaltakhoz, és a magunk szerény eszközeivel megtámogatni [2/3-os többséggel felhatalmazott?] vezetőink célját, hogy csupa egészséges polgára legyen e Hazának, akiknek például a fogászati ellátására egyre kevesebbet kelljen költeni abból a suskából, amit persze önként és dalolva mi-ti-ők csengetnek/csengetünk be a költségvetés kasszájába.  

Jöjjenek tehát az egészséges száj 7.2-es Ph értékének elérése, valamint fogaid egészsége érdekében – fogsikálást nem hanyagolva – a polgárt rágógumi fogyasztásra ösztönző reklámok, egészen pontosan 90 darab a jobbik fajtából! 

 

 

via: olybop

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr302810119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása