Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nike hangszóró - Alex Nash

Nike hangszóró - Alex Nash

2011. március 01. - Darqo

A Havana Club rummárka Inspired Ingenuity elnevezésű versenyében művészek, zenészek és más kreatív tehetségek vehetnek részt, hétköznapi tárgyaink egyedi átalakításával, újragondolásával. A nyeremény jelentős, 6 hónapon keresztül havi bontásban pénznyereménnyel jutalmazzák a legjobb ötletek gazdáit, fődíjként pedig egy kubai úttal gazdagodhat a legjobb koncepciót benyújtó pályázó.

Alex Nash (aka Nashmoney, aka Nash) egyedi cipő-és ruhatervező, aki jelenleg olyan ruházati márkákkal áll kapcsolatban, mint például a DC vagy a Lacoste, egy Nike Air Force 1 cipővel jelentkezett a versenyre. Mármint a Bruce Kilgor tervező által megálmodott, 1982-től gyártott sportcipő sorozatának egy példányából kialakított hangszóróval. Van egy olyan tippem, hogy a zseniális ötletre a fanboy-ok azonnal le fognak csapni, a designer pedig remélhetőleg megnyeri a fődíjat. Remélhetőleg!

via: visual kontakt

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr162701174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása