Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Töki, avagy a Szakállasember tovább kényezteti a férfiakat

Töki, avagy a Szakállasember tovább kényezteti a férfiakat

2019. július 03. - Darqo

toki01.jpg

A blog rendszeres olvasói tudják, hogy jó kapcsolatot ápolunk a Szakállasember manufaktúrával, amely a termékeik iránti rajongásunkkal indult és a mai napig is tart. A kisüzemi jelleggel, kézzel előállított szakállápolási termékeikkel az elmúlt években kimagasló sikereket értek el, amin annyira nem csodálkozunk, hiszen kiváló minőségű készítményekről van szó, ráadásul ez párosul a baráti, közvetlen és nyitott hozzáállással, amitől aztán egyedülállóvá válnak a hazai piacon.

Rendszeres időközönként újdonságokkal kedveskednek a vásárlóiknak, és a test egyre nagyobb területét fedik le velük. Az egyik legújabb fejlesztésük a férfi intim higiéniát helyezi a középpontba. A Töki fantázianevű frissítő és ápoló termékcsaládról van szó, amelyben jelenleg mentol kristállyal megbolondított intim lemosó, ápoló és hűsítő krém, valamint antibakteriális törlőkendő található. Ezek közül mindegyik termék natúr alapanyagokból, káros anyagoktól mentesen készül.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos önmagunkkal, testünkkel és lelkünkkel egyaránt foglalkozni, amelyben van még hová fejlődnünk, főleg nekünk, férfiaknak. A régről hozott férfikép mára nagyon is megkérdőjelezhető. Nem férfias tuskónak és ápolatlannak lenni és nem férfiatlan jó modorúnak és ápoltnak lenni, nem is értem, hogy az előbbi hogyan lehetett elfogadott valaha is és az utóbbi mára miért nem alapvetés minden férfi számára...

A Szakállasember és ezen belül is jelenleg a Töki termékek egyre több területen segítenek igényes szintre emelni és ott is tartani a férfiakat, és remélem, hogy ez a tendencia folytatódik, a jövőben pedig még sok-sok remek készítménnyel gazdagodik a paletta!

toki02.jpg

toki03.jpg

toki04.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9414920634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása