Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kutyák és macskák IKEA-ja /X/

Kutyák és macskák IKEA-ja /X/

2018. július 02. - Darqo


kiskedvencek_ikeaja.jpg

Elég régóta és időről időre egyre erősebben foglalkoztat a gondolat, hogy jöhetne egy új családtag, egy kutyagyerek, egy minitacskó. Még nem tudom, hogy kész vagyok-e teljesen a sok örömmel és rengeteg kihívással járó feladatra, mert brutálisan sok energiát emészt fel önmagam rendberakása is, de a vágy egyre erősebb.

Az ilyen vágyakat csak még jobban erősíti, amikor ösztönző erejű témákkal találkozom, mint például az IKEA idén nyáron bevezetésre kerülő új és állandó kollekciója, a kutyák és macskák számára tervezett LURVIG. A végtelenül cuki és ötletes kiságyakról, mini kanapékről, párnákról és egyéb kiegészítőkről muszáj hírt adnom, mert mindig mosolyognom kell, amikor megnézem a róluk készült képeket. A jópofa lakberendezési tárgyak olyanok lettek, mintha a jól bevált IKEA-s tárgyakat miniatürizálta volna a tervezőjük (néhány bútorral valóban ez történt), ezzel pedig egyértelműen bizonyítja számunkra, hogy az emberekkel egyenértékű családtagként tekint a kisállatokra.

lurvig_kutyakanape.jpg

Június 18-tól mindhárom IKEA áruházban elérhető lesz a LURVIG kollekció (a szó jelentése svédül „bozontos”), a 90 termékből álló sorozat először egy limitált választékkal indul, augusztustól azonban minden termék elérhető lesz Magyarországon. A kollekció tervezésbe az IKEA állatorvosokat is bevont, így jött létre az öt fő terület, játék, pihenés, étkezés, séta és utazás köré csoportosított választék.

macskak_es_kutyak_ikeaja.jpg

Egy 2014-es felmérés szerint Magyarországon 1,8 millió kutya és 2,2 millió macska él gazdájával – az ő igényeiket felmérve készült el a kollekció. A tervezés során nem csak az került a középpontba, hogy elérhető árú, biztonságos, tartós, valamint a kutyák és macskák igényeinek megfelelő termékeket fejlesszen az IKEA, hanem az is, hogy ezek a darabok illeszkedjenek az állatbarátok otthonába. A kollekció színei összhangban vannak, a különféle darabok nemcsak egymással, a tulajdonosok otthonával is harmóniát alkotnak: a macska ágy tökéletesen illeszkedik a KALLAX polcrendszerbe, de a kedvenceknek szánt kis méretű KLIPPAN kanapé (ez a termék augusztustól lesz elérhető) az eredeti élethű mása.

ikea_lurvig_pihenes.jpg

Inma Bermúdez, a LURVIG tervezője a kollekció kapcsán elmondta:

„Három kutyával élek együtt és mindig is hiányoltam a kedvező árú, lakásomhoz illő és minőségi termékeket. Mint állatbarát, büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ebben a projektben és Japán, Franciaország, Kanada, Észak-Amerika és Portugália után Magyarországon is elérhető lesz a kollekcióm. Bízok abban, hogy minden termék arra inspirálja az emberek többségét, hogy még több minőségi időt töltsön kedvencével.”

ikea_lurvig_utazas.jpg

ikea_lurvig_macskak_pihenes.jpg

ikea_lurvig_macskaknak.jpg

ikea_lurvig_pihenes_2.jpg

lurvig_jatek_2.jpg

ikea_lurivg_etkezes_3.jpg

ikea_lurvig_etkezes_2.jpg

ikea_lurvig_2.jpg

ikea_lurvig.jpg

ikea_lurivg_etkezes.jpg

ikea_lurivg_jatek.jpg

ikea_lurivg_kutyakanape_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2014024982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása