Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Star Wars képregények minden mennyiségben

Star Wars képregények minden mennyiségben

2018. április 20. - Darqo

sw-boritokep.png

Nem tudom, hogy tudatos marketingfogás vagy csak "a jó munkához idő kell" tipikus esetével állok szemben, de az tény, hogy teljesen kiéheztetnek a Star Wars képregények kiadásával foglalkozó Szukits Kiadó munkatársai, hiszen bő negyed év telt el azóta, hogy az utolsó képregénycsomagot kézhez kaptam.

...és az a nagy helyzet, hogy a Yoda titkos háborúja és a Darth Maul kiadványokat is kiolvastam már, úgyhogy ismét végtelenül távolinak tűnik május 21., mikor is megjelennek az egyelőre előrendelhető státuszban lévő új képregények, valamint Az utolsó Jedik kibővített regényváltozata (erről lentebb találtok infókat).

Persze panaszra nincs ok, hiszen addig is érkezik majd az Alien képregénysorozat ugyancsak a Szukits Kiadótól, illetve máshonnan más képregények is, úgyhogy ha idáig még nem tetted meg, érdemes körbe nézni a neten a lehetőségek miatt.

Örök hálám azoknak, akik foglalkoznak a témával, a képregények megjelentetésével, mert az egyre sokasodó kiadványok segítségével fenntartják az állapotot, amelyben gyereknek érezhetem magamat, ez pedig igencsak szükséges az egyszerűnek egyáltalán nem nevezhető hétköznapok tengerében. Minden példány egy kis örömsziget!

sw-yoda.jpg

Star Wars: Yoda titkos háborúja

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának 26-30. számát foglalja magában a második éves különszámmal együtt. A kötetben található történeteket Jason Aaron és Kelly Thompson írta, és Salvador Larroca valamint Emilio Laiso rajzolta.

Most, hogy a lázadó csapat egyik tagja fogságba esett, forduljunk ismét Ben Kenobi naplójához, és ismerjük meg a legendás Jedi mester, Yoda egyik kalandját! Yoda csapdába esik egy világon, amelyen titokzatos hatalmat birtokló, gonosz gyermekek élnek. A mester jelentős túlerővel kerül szembe, és ismét tanítvánnyá kell lennie. És az ő múltbeli harcának távoli következményeit még Luke Skywalker is megérzi a jelenben, hiszen minden kapcsolatban áll mindennel...

Kísérjük el Leia hercegnőt egy szigorúan titkos és rendkívül veszélyes küldetésre egy olyan bolygóra, amelynek lakói nem akarnak részt venni a Birodalom elleni háborúban! Amikor súlyosan megsérül, és a küldetése veszélybe kerül, vajon képes lesz felébreszteni a lázadó szellemet olyanokban, akik nem akarnak mást, csak a fejüket lehajtva tűrni az elnyomást?

Megvásárolható 30% kedvezménnyel ide kattintva.

 

sw-darth_maul.jpg

Star Wars: Darth Maul

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL Darth Maul sorozatának 1-5. számát foglalja magában. A kötetben található történeteket Cullen Bunn írta és Luke Ross rajzolta.

Sötétséggel átitatva, gyűlöletben, félelemben és haragban nőtt fel, és gyilkolásra tanították! Darth Maul a titokzatos Sith Nagyúr, Darth Sidious tanítványaként sokáig árnyékban élt, de most napvilágra kerül bosszúval teli múltja! Ez a harag története, ami akkor szabadult el, amikor Darth Maul felkészült az általa annyira gyűlölt Jedikkel való első találkozásra.

Egy Jedi padavant rejtélyes erők ejtenek fogságba, de Maul miért keresi őt oly elszántan? És mi a szerepe ebben Cad Bane és Aurra Sing fejvadász bandájának? Most bepillantást nyerhetünk a galaxis legveszélyesebb zabrakjának történetébe...

Megvásárolható 30% kedvezménnyel ide kattintva.

ELŐRENDELHETŐ KÉPREGÉNYEK

 

sw-doktor_aphra.jpg

Star Wars: Doktor Aphra: Aphra

Doktor Aphra a saját, vadonatúj sorozatában!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL Doktor Aphra sorozatának 1-6. számát foglalja magában. A kötetben található történeteket Kieron Gillen írta és Kev Walker valamint Salvador Larroca rajzolta.

Aphra kiszabadult Darth Vader markából, bár az élete még most is csak egy hajszálon függ. Ha a Sith Sötét Nagyura tudomást szerezne arról, hogy életben maradt, akkor addig vadászna rá, míg kézre nem kerítené. Ám most végre eljött az idő, hogy Aphra visszatérjen ahhoz, amihez a legjobban ért. Triplazéróval és BT-vel, a gyilkos hajlamú droidokkal, valamint Black Krrsantannal, a vukival az oldalán elindul a Külső Gyűrűbe, hogy ritka és értékes műkincseket keressen. Végül is, nem kevés adósságot kell törlesztenie. Feltéve, hogy sikerül egy lépéssel a birodalmiak és a fejvadászok előtt járnia... és jóformán mindenki más előtt a galaxisban!

Előrendelhető 30% kedvezménnyel ide kattintva.

 

sw-a_sikolyok.jpg

Star Wars: A Sikolyok Fellegvára

A felkelő pilóta és a renegát régész együtt vetik bele magukat a galaxis legsötétebb bugyraiba. Luke Skywalker összefog doktor Aphrával!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL Star Wars sorozatának 31-32. és a Doktor Aphra sorozatának 7-8. számát tartalmazza, valamint a Sikolyok Fellegvárának 1. részét.

A kétes hírnévnek örvendő doktor olyan ajánlattal áll Luke elé, amit az nem utasíthat vissza. Aphra elviszi őt egy titkos találkozóra a rettegett Sikolyok Fellegvárának szívébe. Megtalálja Luke azt, amit keres? Megbízhat Aphrában? Vagy a végén mindketten a Fellegvár királynőjének áldozatai lesznek? És amikor a különös páros belép a galaxis egyik legnagyobb hatalmú, a világtól elzárkózva élő nőjének fészkébe, vajon számíthatnak Hanra és Leiára?

Előrendelhető 30% kedvezménnyel ide kattintva.

 

sw-elorendelheto_csomag.jpg

Star Wars: Az utolsó Jedik + Aphra + A Sikolyok Fellegvára

Az iménti kiadványok kiegészítve Az utolsó Jedik regényváltozatával:

A Rian Johnson rendezőtől kapott információk segítségével a Star Wars: Az utolsó Jedik című regényében Jason Fry kibővítette a filmben látható történetet olyan jelenetekkel, amelyek alternatív forgatókönyv-változatokból származnak, illetve kiegészítette a történetet a filmből kimaradt egyéb elemekkel.

A Birodalom hamvaiból új veszélyforrás emelkedik ki: a könyörtelen Első Rend. Szerencsére új hősök is felbukkannak, akik fegyvert ragadnak, és akár az életüket is hajlandóak kockáztatni a galaxis lakóinak szabadságáért. Rey, az Erő-érzékeny árva; Finn, az egykori rohamosztagos; és Poe Dameron, a bátor X-szárnyú pilóta és még sokan mások összegyűlnek, hogy Leia Organa tábornok és az Ellenállás oldalán küzdhessenek. Ám az Első Rend parancsnokának, Snoke legfőbb vezérnek, és az ő végrehajtójának, Kylo Rennek óriási hadsereg és pusztító tűzerő áll a rendelkezésére és a fény bajnokaira talán a teljes megsemmisülés vár. Egyetlen reményük maradt csupán: az eltűnt legenda, Luke Skywalker Jedi mester...

A Star Wars: Az utolsó Jedik ott kezdődik, ahol a Star Wars: Az ébredő Erő véget ért. A fény és a sötétség küzdelme újra a tetőfokára hág, és eddig ismeretlen területekre is kiterjed.

 

A csomag 40% kedvezménnyel ide kattintva előrendelhető.

Amúgy a regény önmagában is, 30% kedvezménnyel előrendelhető ide kattintva.

A recenziós példányokat a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6513809490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása