Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Star Wars képregények / Itt a folytatás

Star Wars képregények / Itt a folytatás

2017. december 12. - Darqo

sw_boritokep.png

Pár héttel ezelőtt úgy kezdtem a Star Wars képregényeket bemutató sorozatomat, hogy nem kellenek a filmek ahhoz, hogy lázba hozzam magamat, ha a Star Wars-ról van szó. Az elmúlt időszakban számos olyan kiadvánnyal enyhítettem a várakozást, ami remek alternatíva bármilyen rajongó számára, de persze az a tény, hogy pár napon belül bemutatják Az utolsó Jediket, már nem különösebben csillapítható semmivel, mert most már a filmet akarom látni.

Persze a premier után, a lenyugvás időszakában érdemes újra figyelmet szentelni az új megjelenéseknek, merthogy vannak, nem is kevés. Ma például örömmel mutatom meg nektek a Szukits Kiadó jóvoltából kapható, amerikai képregényipar megmentőjeként számon tartott Marvel sorozat legújabb példányait, amelyek még simán beférnek a karácsonyfa alá. Akár az összes, ha még nem sikerült beszerezni őket.

 

sw_harbinger.jpg

Star Wars: A Harbinger utolsó útja

Tegyünk egy sétát a sötét oldalon Kreel őrmesterrel és néhány elit rohamosztagossal a Harbinger csillagromboló fedélzetén! Egy szinte elpusztíthatatlan fegyver... Egyben a felkelők legújabb tervének fontos célpontja. Luke Skywalker, Han Solo és Leia hercegnő, akik sosem riadnak vissza a veszélytől, elhatározzák, hogy a Harbinger következő útja az utolsó lesz! Csakhogy Kreelt és alakulatát arra képezték ki, hogy leszámoljanak a felkelőkkel, méghozzá a lehető legkíméletlenebb módon. Kezdődjön a harc! Továbbá: Jabbának, a huttnak akad egy kis problémája, és felbéreli Black Krssantant, a vuki fejvadászt, hogy oldja meg az ügyet. Viszont, ehhez egy, a sivatagban élő, öreg remetének is lesz pár szava. Végül pedig, R2-D2-nek egyedül kell boldogulnia egy sürgős intézkedést igénylő helyzetben...

A kötetet 30% kedvezménnyel 3.213 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw_dw.jpg

Star Wars: Darth Vader: A játszmák vége

Darth Vader egy ideje már a saját titkos tervei megvalósításán dolgozik, de most elérkezett a végjáték ideje. Thanoth felügyelő megdöbbentő információkra bukkan, ám úgy tűnik, hogy Vader kiállta a mestere próbáit. A császár visszafogadja a kegyeibe, de így sem adja fel terveit. Mialatt a gyilkos droidok, Triplazéró és BT a pusztítás útját járva teljesítik a saját küldetésüket, a birodalmi szuper csillagromboló, az Executor is megsérül, de hamarosan ismét bevethető lesz. Eközben Vader több csatát vív Cylóval, a kibernetikus zsenivel, és ezek során önmagával is szembe kell néznie. Erő-látomásba veszve vívódik: vajon inkább gép-e már, vagy még mindig ember? Vissza tudja még küzdeni magát a szakadék pereméről, hogy bevégezze küldetését és a titkos machinációit?

A kötetet 30% kedvezménnyel 3.213 Ft-os áron ide kattintva tudod megvásárolni.

 

sw_osszes.jpg

Ha pedig egyáltalán nincs meg még egyik kötet sem, de szeretnéd mindegyiket beszerezni, akkor 40% kedvezménnyel 24.786 Ft-os áron tiéd lehet mindegyik. Ez a legolcsóbb változat, katt ide érte!

 

Ha menthetetlen rajongó vagy, mint én, akkor mindenféle Star Wars könyvet, képregényt és albumot mindenféle kombinációban beszerezhetsz, ide kattintva.

A sajtópéldányokat a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8913478941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása