Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Minimalista receptekkel könnyű a főzés

Minimalista receptekkel könnyű a főzés

2018. március 28. - Darqo

food01.jpg

A konyhai eszközöket forgalmazó dán Eva márka 1949-ben vált igazán sikeressé, amikor bemutatták a nagyközönségnek a kettős funkcióval ellátott kiegészítőjüket, a lisztszóróval kombinált citrusfacsarót. Az eltelt évtizedekben pedig többször bebizonyították a világ számára, hogy letisztult dizájnnal megbolondított használati tárgyaikra érdemes odafigyelni.

A legtöbbünk számára egyébként valószínűleg az 1997-ben létrehozott kistestvér, az Eva Solo neve lehet a legismerősebb, amelyről mi is írtunk már korábban egy bemutatócikket.

Az 1977-ben útjára indított Eva Trio "almárka" kifejezetten a főzőedények, serpenyők, és porcelántárgyakra specializálódott. A közelmúltban egy infografikák hangulatát idéző, minimalista recepteket bemutató fotósorozattal próbálták a márkahűséget finomhangolni, ami szerintem meglehetősen jól sikerült. Az Eva Trio termékeit izgalmasan és kifinomultan bemutató képek elkészítésével Mikkel Jul Hvilshøj dán fotóművészt bízták meg, aki ízléses, elegáns és íncsiklandó formában valósította meg az elképzeléseket.

food02.jpg

food03.jpg

food04.jpg

food05.jpg

food06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3213067734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása