Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Relaxálj csipkézett evőeszközökkel

Relaxálj csipkézett evőeszközökkel

2017. szeptember 27. - Darqo

meurer01.jpg

Néhány alkalommal már rácsodálkoztunk arra, hogy olyan egyszerű, végtelenül hétköznapi használati tárgyak is lehetnek különböző érdekes és inspiráló művészeti projektek és ezen keresztül pedig az életünk főszereplői, mint például az evőeszközök.

Legutóbb az amszterdami székhelyű Steinbeisser nevű cég híres séfeket és kiváló művészeket és designereket vegyítő kezdeményezésére hívtam fel a figyelmeteket, amelyben művészeti alkotásként újragondolt kések, villák és kanalak kápráztatták el (és gyakran botránkoztatták meg) az olvasókat, ezúttal pedig Wiebke Meurer szofisztikáltabb megközelítését mutatom meg nektek.

A svájci Genolier-ben élő és alkotó német művész ezüstből és aranyból készített lenyűgözően szép, díszes, csipkézett, érzékeny evőeszközei és az ezekkel az anyagokkal díszített porcelán tárgyai eleganciát és nyugalmat csempésznek a hétköznapokba. Ráhangolnak minket arra a gondolatmenetre, hogy ha az legapróbb, leghétköznapibb dolgokat is kellő odafigyeléssel, törődéssel közelítjük meg harmonikusabbá tehetjük az életünket.

meurer02.jpg

meurer03.jpg

meurer04.jpg

meurer05.jpg

meurer06.jpg

meurer07.jpg

meurer08.jpg

wiebke_meurer.png

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4212414687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása