Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ezek lesznek a jövő evőeszközei?

Ezek lesznek a jövő evőeszközei?

2017. március 20. - Darqo

steinbeisser_jouw01.jpg

Gondolkodtatok-e azon valaha, hogy a minket körülvevő tárgyak milyen aprólékos és időigényes tervezői folyamat eredményei? Ha még nem volt időtök ezen elmélkedni, akkor ajánlom megtekintésre a mai posztban fellelhető furcsa evőeszközök sorozatát, amelyeket egy holland cég felkérésére készítettek designerek...persze azoknak is javaslom a böngészést, akik már felismerték a tárgyak létrehozásába fektetett mérhetetlen mennyiségű energiát, mert gyöngyszemeket találhatnak.

Nem is kellene a tervezőknek túl sokat változtatnia a tárgyakon ahhoz, hogy használhatatlanok legyenek, de így talán komolyabban is elgondolkodunk a hozzájuk fűződő kapcsolatainkon. Sajnos muszáj néha ilyen fityiszt mutatni a világnak, hiszen túl sokan bármire képesek rámondani, hogy jobban meg tudnák csinálni, mint a készítőjük. A 10 millió mindentudó országában élünk, ugyanis.

Az amszterdami székhelyű Steinbeisser nevű cégnek persze elsősorban nem az a célja, hogy az eredeti funkciójuktól megfosztott kiállítási tárgyakat mutasson be, hanem az, hogy összehozza a híres séfeket a legkiválóbb művészekkel és designerekkel, akik a közös munka során végül egyedi és innovatív megoldásokkal kápráztatják el az érdeklődőket. A kulináris élvezetekhez különleges étkészletek és kiegészítők készülnek, ennek csak egy apró részlete a mai posztban bemutatott evőeszköz-sorozat, amelynek darabjait egyébként a Steinbeisserhez csatolt webshopban akár meg is vásárolhattok.

steinbeisser_jouw02.jpg

steinbeisser_jouw03.jpg

steinbeisser_jouw04.jpg

steinbeisser_jouw05.jpg

steinbeisser_jouw06.jpg

steinbeisser_jouw07.jpg

steinbeisser_jouw08.jpg

steinbeisser_jouw09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3112275279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása