Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tanulj főzni infografikákkal

Tanulj főzni infografikákkal

2017. június 23. - Darqo

ikea-food01.jpg

A kanadai IKEA a Leo Burnett Toronto marketing céggel közösen egy nagyon jópofa ötlettel állt elő, infografika-receptekkel nyűgözték le a helyi lakosságot egy nemrégiben megrendezett, konyhával kapcsolatos rendezvényen.

A Cook This Page illusztrált receptjeivel egészen egyszerűvé válik a főzés, hiszen a sütőpapíron látható információk és grafikák az adott ételek hozzávalóinak pontos adagolásában segítenek (és tanítanak is minket, ha eléggé befogadóak vagyunk), nekünk csak egyszerűen ki kell tölteni a rajzokat az adott élelmiszerekkel, összecsomagolni az egészet és tepsibe tenni, majd jól belakmározni az elkészült finomságokat.

Utánakérdeztem, hogy vajon várható-e a nemzetközi vagy netalán a hazai forgalmazása az infografika-recepteket tartalmazó posztercsomagoknak, de azt az információt kaptam, hogy egyelőre a kanadaiak juthatnak hozzá, és lehet, hogy ez csak helyi szenzáció marad...bár az, hogy ennyire elterjedt a híre, akár még csodát is tehet! Simán elképzelhetőnek tartom, ha sokan írnak a magyarországi IKEA-nak, előbb vagy utóbb eljut hozzánk is a dolog! Reménykedjünk!

ikea-food02.jpg

ikea-food03.jpg

ikea-food04.jpg

ikea-food05.jpg

ikea-food06.jpg

ikea-food07.jpg

ikea-food08.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3712606483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása