Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az igényes férfiak új barátja – le’Gent

Az igényes férfiak új barátja – le’Gent

2017. április 28. - Darqo

legent01.JPG

Lacival együtt abba a kategóriába tartoztunk/tartozunk, akiknek a kezdetektől, pontosabban az első szőrszálak megjelenésétől kezdve volt/van valamilyen formában szakálla, úgyhogy amikor a divatmajmolással vádoltak minket, csak röhögni tudtunk, mint ahogy az idősebbek véleményén is, akik valószínűleg a múlt rossz tapasztalataiból fakadóan az igénytelenséggel párosították arcunk ékességét, hogy "modern szakáll" micsoda odafigyelést és törődést igényel gyakran az igénytelenséggel párosították arcunk ékességét.

Pedig egy láthatóan jól ápolt szakáll a viselőjének hozzáállásáról is sokat elárul, de legalább azt, hogy minden valószínűség szerint törődik magával. Szerencsére szakáll nélkül is egyre több férfi tartozik ebbe a kategóriába, külsőleg és belsőleg egyaránt. A magunk (webes) módján mindig támogattuk az olyan kezdeményezéseket, amelyek a testi és lelki egészségére is odafigyelő igényes férfiak elterjedése mellett tették le a voksukat.

Gondolok itt a Szakállasemberre, az Igényesférfi című oldalra (akik interjút is készítettek velünk, amelyet kettéosztva, itt és itt olvashattok el) vagy éppen a prosztatarák megelőzéséért létrehozott Movember kezdeményezés hazai változatára, amelynek novemberi bajusznövesztős, figyelemfelkeltő akcióról arcszőrzetünk okán minden évben hírt adtunk Facebookos oldalunkon.

Akik esetleg nem tudnák, röviden annyit mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a Movember egy világszerte ismert figyelemfelkeltő mozgalom, amelyet minden évben novemberben rendeznek meg. A férfiak egy hónapon keresztül növesztik a bajszukat (azok is, aki minden reggel akkurátusan borotválkoznak), amely tulajdonképpen játékos szimbóluma annak, hogy fontosnak tartják saját egészségük megőrzését! A Movember Mozgalom célja, hogy megváltoztassa azt a helytelen gondolkodást, hogy az "igazi férfi" szívós, kőkemény és betegség esetén sem sírdogál, nem megy orvoshoz, hanem viseli a megpróbáltatásokat. A bajusznövesztéssel a férfiak egészségét érintő komoly problémákra szeretnék felhívni a figyelmet, elsősorban a prosztata megbetegedések a prosztatarák magas arányára, amely rendszeres szűrővizsgálattal megelőzhető.

A közelmúltban éppen a Movember hazai meghonosítói kerestek meg minket, hogy a kezdeményezéshez kapcsolódva létrehozták a le’Gent márkát, amely egy olyan kozmetikumcsalád, amely a férfiakból 2.0-ás, igényes, testileg és lelkileg is egészségtudatos változatot szeretne varázsolni, hiszen az elhanyagoltság semmilyen formában nem menő.

A termékek letisztult és elegáns csomagolással, kellemes, abszolút visszafogott és férfias illatokkal, 100%-ig természetes, parafin-, allergén-, színezék-és parabénmentes összetevőkkel, regeneráló, feszesítő és ránctalanító hatásaikkal próbálnak egyre több rajongót szerezni maguknak. Ráadásul le’Gent termékek praktikusak is, hiszen nincs szükség külön nappali és éjszakai bőrápoló krémekre, mindkét változatot helyettesítik a mindennapos használat során vagy éppen a borotválkozás után.

Tökéletes próbababa vagyok, mert extra érzékeny bőröm van, úgyhogy azonnal kiütközik bármilyen trükközés vagy kamu. Pár napja már tesztelgetek néhány terméket közülük és eddig csak és kizárólag pozitívan nyilatkozhatok velük kapcsolatban, a leírásukban szereplő jelzők teljes mértékben megállják a helyüket, úgyhogy jó szívvel tudom ajánlani a figyelmetekbe! Az alábbi oldalakon minden részletet megtaláltok:

 

A le’Gent elérhetőségei

 

Weboldal

Facebook

Instagram

 

A Movember elérhetőségei

 

Weboldal

Facebook

 

legent02.JPG

legent03.JPG

legent04.JPG

legent05.jpg

legent06.JPG

legent07.jpg

legent08.jpg

legent09.png

legent10.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7112453249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása