Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy darabka óceán asztallá formálva

Egy darabka óceán asztallá formálva

2016. december 02. - Darqo

alexandre_chapelin01.jpg

Az elmúlt években rajongójává váltam azoknak a lakberendezési kiegészítőknek, amelyek úgy néznek ki, mintha az óceánok, tengerek, tavak, folyók kiragadott részletei lennének. Az akrilüveg, plexiüveg vagy gyanta, valamint különböző kövek, szikladarabok, fadarabok összevegyítésével létrehozott asztaloktól idáig minden esetben a "KELL!" kínzó érzése kerített hatalmába.

Ezúttal sincs másképpen, a művész és kézműves felmenőkkel rendelkező Alexandre Chapelin designer által megálmodott és gyönyörűen kivitelezett asztalok közül is bármelyiket szívesen elfogadnám, azonnal.

A gyanta és (többek között például Szent Márton-szigetéről származó) szikladarabok felhasználásával felépített "átlagos" asztalok, és a másfél év kutatás, tervezés és tesztelés után kifejlesztett világítós változatok árairól sajnos nem sok minden derült ki, de a korábbi példákból és a lenyűgöző tárgyak látványából kiindulva nem valószínű, hogy az olcsó kategóriáról van szó. A tervező által alapított LA TABLE weboldalán lehet nézelődni és érdeklődni a piszkos anyagiakkal kapcsolatban, katt ide:

Weboldal

Facebook

Instagram

Hasonlóan gyönyörű vizes asztalokat találtok errefelé, más gyantás mókázásról pedig itt olvashattok.

alexandre_chapelin02.jpg

alexandre_chapelin03.jpg

alexandre_chapelin04.jpg

alexandre_chapelin05.jpg

alexandre_chapelin06.jpg

alexandre_chapelin07.jpg

alexandre_chapelin08.jpg

alexandre_chapelin09.jpg

alexandre_chapelin10.jpg

alexandre_chapelin11.jpg

alexandre_chapelin12.jpg

alexandre_chapelin13.jpg

alexandre_chapelin14.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9311939125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása