Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hajtogatható mérőkanál az új KELL!

Hajtogatható mérőkanál az új KELL!

2016. november 18. - Darqo

polygons.png

Nincs mese, a Polygons mérőkanálból kell egy! Sokszor írtam már hasonlót a blogon más tárgyakkal kapcsolatban, a kívánságlista pedig egyelőre megvalósulás nélkül csak bővül, de az origami által inspirált mérőkanál tényleg KELL, így üvöltve!

A Rahul Agarwal többszörösen díjnyertes designer által kitalált, vékony lapként, 2 különböző nagyságban, 4 különböző formában és méretben összehajtható/-zárható mérőkanál-koncepció szerintem képes lesz arra, hogy hatalmas, világszintű sikert érjen el. Hogy miért? A végtelenül ötletes, végletekig minimalizált formavilágú, remélhetőleg tartós, valamint (könnyen) használható tárgyat nagyon olcsón kínálják megvásárlásra, egy darab duópakk 4 dollárba kerül...és még vajazni is lehet vele!

A koncepció már most brutálisan sikeres, a kampány 1 hónapja alatt megközelítőleg 1 millió dollár értékben adakoztak az emberek, pedig Agarwal eredetileg 10.000 dollárt szeretett volna összegyűjteni a gyártás beindításához. Ha nagyon gyors vagy, ma és holnap még vásárolhatsz magadnak belőle te is, ha ide kattintasz.

poly-1.gif

poly-2.gif

poly-3.jpg

poly-4.jpg

poly-5.jpg

poly-6.jpg

poly-7.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr211969025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása