Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of 2015 – Életmód

Best of 2015 – Életmód

2016. január 08. - Darqo

best_of_2015_eletmod.jpg

Az életmód rovatunkban tavaly is olyan, művészethez, designhoz vagy nagy általánosságban a kreativitáshoz köthető projekteket mutattunk meg nektek, ahol nem feltétlenül az adott alkotás vagy tárgy a fontos, hanem kitalálójuk, készítőjük hozzáállása az élethez, hétköznapokhoz. 2015-ben többek közt a szegénység/gazdagság témakörét körbejáró fotósorozatra, a gyereknevelés nehézségeit vicces formában feldolgozó projektre, az Aranyélet című sorozat rohadó házára vagy éppen a Szakállasember szakállak iránti elkötelezettségére csodálkoztunk rá.

Henry Hargreaves amerikai fotóművész és hű munkatársa, Caitlin Levin étel stylist a Power Hungry című sorozatban a szegénység és gazdagság témakörét járja körbe. Részletekért katt ide.

power_hungry01.jpg

Rebecca Rütten német fotós Contemporary Pieces című sorozatát a reneszánsz festmények ihlették, apró csavarként azonban a jelen kor gyorséttermi kultúrájának jól ismert ételeivel pózolnak az átlagos kinézetű modellek. Részletekért katt ide.

rebecca_rutten01.jpg

Egy vagy több gyereket nevelő barátoktól, ismerősöktől nagyjából mindenki hallotta már, hogy bizony a családosdi nem mindig önfeledt móka és kacagás. Danielle Guenther amerikai életmódfotós ügyesen ragadja meg ezt a gondolatot a vicces és elgondolkodtató fotósorozatával. Részletekért katt ide.

danielle_guenther01.jpg

Jade Beall fotóművész egy őszinte és szeretetteljes fotósorozatban mutatja meg számunkra, hogy hogyan néznek ki az nők szülés után. Részletekért katt ide.

jade_beall01.jpg

Arra a kérdésre, hogy mi a szerelem, nincs tökéletes válasz. Puuung szerint az apróságokban kell keresni a megoldást. Összebújás a takaró alatt, átkarolás a konyhában, reggeli kávé az ágyban...Részletekért katt ide.

puuung01.jpg

Ania Waluda és Michal Zawer lengyel fotós házaspár rendkívül bájos és ötletes fotósorozattal ünnepelte meg kislányuk születését. Emilia a levegőben lebeg, legalábbis ezt az illúziót keltik. Kedvenceink a kreatív szülők! Részletekért katt ide.

waludazawer1.jpg

Tavaly 225. születésnapját a Zwack Unicum e jeles alkalomból szervezett a BUPAP egy túrát. Első, rendhagyó alkalommal Zwack Izabella és bátyja Sándor, valamint édesanyjuk, Zwack Péter özvegye, Anne társaságában tehettünk egy minden túlzás nélkül lebilincselően érdekes időutazást. Részletekért katt ide.

zwak_tura.jpg

A Lata 65 nevű portugál nonprofit szervezet által indított workshopon idős emberek számára mutatják be a viszonylag fiatal művészeti ágak, a graffiti/street art műfajait. Megtanulhatják a történelmüket, miközben elkészítik saját stenciljeiket, tag-jeiket, majd élesben is kipróbálhatják az utcai művészkedést. Részletekért katt ide.

lata65_01.jpg

Donna Stevens művész tévénéző kisgyerekekről készített portrékat. Hogy miért pont gyerekeket választott modellnek erre a feladatra? Mert ők még kendőzetlenül, rendkívül őszintén nyilvánítják ki a tetszésüket vagy éppen nem tetszésüket. Részletekért katt ide.

donna_stevens01.jpg

Az HBO új sorozatával, az Aranyélettel kapcsolatban kérték ki a véleményünket, pontosabban a sorozatban bemutatott enteriőröket kellett górcső alá vennünk és felkutatnunk, elemeznünk, hogy vajon a „Minden rohad, ami fénylik” szlogen mennyire köszön vissza a szereplőket körbevevő környezetben. Imádtuk a témát! Részletekért katt ide.

aranyelet_p01_kep01.jpg

A Glen Clyde fogalom a globális zokni-bizniszben. A legjobb minőségű pamut/gyapjú alapanyagokból készülő prémium kategóriás termékei, Új-Zélandtól Mexikóig a gnarly shitben lógóktól, a deszkásokon keresztül az öltöny-nyakkendős yuppiek-ig minden szegmensben trendinek számít. Részletekért katt ide.

chup-random-socks.jpg

Tavaly nyár elején fedeztük fel magunknak a Szakállasembert és egytől egyig remek szakállápolási termékeit, amelyeket jól le is teszteltünk. Már akkor biztos volt, hogy egy tesztposztnál kicsit jobban bemutatjuk majd nektek a kitalálóját, Almát, úgyhogy interjút is készítettünk vele. Részletekért katt ide.

szakallasinterju01.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr78117190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása