Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tengerparti kincsek az asztalba építve

Tengerparti kincsek az asztalba építve

2015. június 29. - Darqo

woodcraft-by-design01.jpg

Az elmúlt egy év DIY szenzációinak Top 10-es listájában előkelő helyen szerepel a korábban bemutatott világító polc és asztal. A világító pigmentporral kevert gyantával megbolondított lakberendezési kiegészítők lavinát indítottak el a házi készítésű, látványos bútorok területén, egyre több hasonló különlegességről szóló téma kering a neten.

Én most egy igencsak figyelemre méltó változatról hoztam képeket, a kagylókkal, tengeri csillagokkal, kövekkel és más tengerparti jóságokkal felturbózott asztalokat készítő új-zélandi Woodcraft By Design nevű bútorgyártó cég kiegészítőiről.

Az asztalok stílusa nem feltétlenül az én világom, de a gyantába ágyazott tengeri gyönyörűségek ötlete szerintem csillagos ötöst érdemel, ősszel akár érdemes a nyaraláson összegyűjtött emlékekből haszonló szépségeket készíteni!

woodcraft-by-design02.jpg

woodcraft-by-design03.jpg

woodcraft-by-design04.jpg

woodcraft-by-design05.jpg

woodcraft-by-design06.jpg

woodcraft-by-design07.jpg

woodcraft-by-design08.jpg

woodcraft-by-design09.jpg

woodcraft-by-design10.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr217551832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása