Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Itt a világ legkirályabb kerti asztala

Itt a világ legkirályabb kerti asztala

2015. január 16. - Darqo

mike_warren01.jpg

Biztos sokan emlékeztek még Mat Brown szoftvermérnök, ékszertervező, ipari formatervező tavaly szeptemberben bemutatott világító polcára, amit az év egyik legkirályabb designtárgyának is megválasztottunk az ötletessége miatt.

A kísérletező kedvű designer a gesztenye polcokhoz szabványos gyantát használt, amelybe világító pigmentport kevert a különleges hatás kedvéért. Ezt az anyagot öntötte végül a deszkák repedései közé és hagyta megszáradni. A munkafolyamatról részletes leírást is közölt, úgyhogy várható volt, hogy előbb vagy utóbb valaki ki is próbálja a saját kreativitását.

Ahogy lenni szokott, ilyenkor mindig valami nagyobb, jobb, látványosabb, izgalmasabb dologgal kell előhozakodni. Ami a mozifilmek második részével kapcsolatban például nem igazán szokott összejönni a rendezőknek, az Mike Warren amerikai designernek sikerült, hiszen a leírás alapján készített világító kerti asztallal tarol az elmúlt időszakban. Ő is közzétett egy bemutatót a munkafolyamatról, ha esetleg valaki utána csinálná. Nagyon kellene egy ilyen...is...

mike_warren02.jpg

mike_warren03.jpg

mike_warren04.jpg

mike_warren05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr607000191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása