Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Interaktív pingvintükör reagál a mozgásunkra

Interaktív pingvintükör reagál a mozgásunkra

2015. június 15. - Darqo

daniel_rozin01.jpg

Daniel Rozin múlt héten a szőrtükrével tarolta le a művészeti-és designblogokat, és egy percig sem hagyja nyugodni őket, hiszen máris itt van az új őrület. Ahogy az emberi mozgást követő interaktív szőrtükör, úgy a most bemutatásra kerülő pingvintükör is hasonló elven működik.

A motorikus rendszernek köszönhetően az eredetileg fekete hátát mutató plüss pingvincsapat a közvetlen közelébe érkező ember sziluettjének határvonaláig megfordul, valamint reagál a mozgására. Lehet azt mondani, hogy teljesen értelmetlen dologról van szó, de néha ugye nem árt, ha a túlterhelt hétköznapokban nem kell gondolkodni, hanem csak önfeledten röhögni a ránk figyelő műpingvineken.

Ha élőben is kipróbálnád és éppen New Yorkban jársz, a Bitforms galériában július 1-ig ezt és a szőrtükröt is letesztelheted.

daniel_rozin02.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr237529180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása