Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Brutál harsány öltönyök karácsonyi vacsorához

Brutál harsány öltönyök karácsonyi vacsorához

2014. december 23. - Darqo

ugly_christmas_suit01.jpg

A 2013-ban alapított Shinesty ruhaforgalmazó cég szlogenjében arra szólít fel, hogy fejezzük be az unalmas ruhák viselését, járjunk különleges holmikban, természetesen az ő segítségükkel. Ki is teszik a lelküket, hiszen náluk a figyelemfelkeltés nem merül ki a színekkel, mintákkal való szolid babrálgatásban, hanem konkrétan brutálisan harsány ruhákat találunk a portfólióban.

Itt van rögtön a képeken látható legújabb karácsonyi öltönykollekciójuk, amely három változatot foglal magába, az első fotón szereplő viccesen elegáns „The Tacky Christmas Sweater Holiday Tree Suit”, az valóban kissé rondácska „The Ugly Christmas Sweater Suit” és a hűvösen klasszikus norvég mintát idéző szarvasos „The Ugly Christmas Sweater Suit - The Rudolph Suave” fantázianevű költeményt.

Az idő szűkössége miatt idén már sajnos nem pompázhatunk bennük a karácsonyi vacsoránál, családlátogatásnál, de nem árt jó előre gondolni a jövő évi ünnepekre vagy csúnya pulcsi bulikra...töredelmesen bevallom, a képeken látható öltönyök közül bármelyiket szívesen használnám pizsamaként...

ugly_christmas_suit02.jpg

ugly_christmas_suit03.jpg

ugly_christmas_suit04.jpg

ugly_christmas_suit05.jpg

ugly_christmas_suit06.jpg

ugly_christmas_suit07.jpg

ugly_christmas_suit08.jpg

ugly_christmas_suit09.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr646991111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása