Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Aranyhalakat a teádba...?

Aranyhalakat a teádba...?

2014. december 11. - Darqo

aranyhaltea01.jpg

Nagy rajongója vagyok a teának és ezzel együtt a dizájnos filtereknek is, úgyhogy a Charm Villa nevű tajvani cég ötlete is felkeltette a figyelmemet, az aranyhal formájú filterek azonban ambivalens érzéseket váltottak ki belőlem...

...merthogy jópofa, hogy a csészébe, bögrébe különböző ízesítésű teafüvekkel megtöltött, életszerű aranyhalfiltereket rakunk, amelyek a vízben úszkálva baromi látványosak, de valahogy a folyamat elején ezek leforrázása, majd a végén a kipasszírozás gondolata sem annyira szexi a számomra...bár, biztos, hogy én kombinálom túl a dolgot. A lényeg egyébként most is az, hogy az aranyhalfilterek érzelmeket váltanak ki, tehát a jó termékek egyik alapkövetelményének tökéletesen megfelelnek.

Még csak pár hónapja mutatták be a nagyközönségnek a Red Dot Design díjas aranyhalfiltereket, de máris akkora az érdeklődés irántuk, hogy képtelenek kielégíteni az igényeket. Ha szeretnél te is belőlük, érdemes a Facebookos oldalukat figyelni a friss információkért.

aranyhaltea02.jpg

aranyhaltea03.jpg

aranyhaltea04.jpg

aranyhaltea05.jpg

aranyhaltea06.jpg

aranyhaltea07.jpg

via: bored panda

Csak szólunk, MANZÁRD DISKO dechúsz...!4!!  Bulika infóért kattanj a képre!

manzárd event.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr626972613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása