Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csipkeárnyékok az elegancia jegyében

Csipkeárnyékok az elegancia jegyében

2014. november 26. - Darqo

lacelamps01.jpg

Linlin és Pierre-Yves Jacques francia művészek a hullámzó, mégis töretlen népszerűségnek örvendő 3D-nyomtatást hívták segítségül első lámpakollekciójuk elkészítéséhez. A közelmúltban útjára engedett Lacelamps fantázianevű sorozatban eddig két változat, az úgynevezett Sky lamp és Land lamp látott napvilágot.

A minimalista és férfias alapokkal rendelkező, könnyed és nőies csipkemintával megbolondított álló-és függőlámpák előreláthatólag 2015 elején kerülnek kereskedelmi forgalomba, és már most nagy az érdeklődés irántuk. Bár az állólámpa lábának és talpazatának formavilágával és anyagával nem igazán tudok mit kezdeni, és ez az értetlenség egy kissé elvonja a figyelmem a különleges buráról, megértem a körülöttük kialakuló egyre nagyobb figyelmet.

Korábban a hasonlóan különleges árnyékokat vető, Farkas Anna és Batisz Miklós által készített Starry Light-ért és a Hilden & Diaz-féle Forms in Nature-ért is nagyon-nagyon rajongtunk.

lacelamps02.jpg

lacelamps03.jpg

lacelamps04.jpg

lacelamps05.jpg

lacelamps06.jpg

lacelamps07.jpg

lacelamps08.jpg

lacelamps09.jpg

lacelamps10.jpg

lacelamps11.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr796928031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása