Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Külön bejáratú szobaerdő lámpa segítségével

Külön bejáratú szobaerdő lámpa segítségével

2013. május 22. - Darqo

Chandelier01_resize.jpg

Azt hiszem, leginkább azért tetszik a Hilden & Diaz lámpaötlete, mert olyan hangulatot lehet teremteni vele a szobában, mintha saját, külön bejáratú Tim Burton-féle szürreális erdőnk lenne. Ahol a sűrű és zabolázatlan fa-és bokorrengetegben szabadon engedhetjük a fantáziánkat, különböző lényeket, barátokat, legyőzendő és legyőzhető ellenségeket láthatunk a fák mögé, ahol végül mi lehetünk a hősök, vagy ahol egyszerűen csak elbújhatunk a világ zaja elől.

 

A Forms in Nature nevű lakberendezési kiegészítő ötlete Thyra Hilden és Pio Diaz designerek kreatív együttműködéséből származik. Az általuk csak „fényszobornak” nevezett lámpáról egyáltalán nem gondolták, hogy akkora érdeklődést fog kiváltani, amekkorát (mérhetetlen mennyiségű komment érkezett a posztjuk alá), úgyhogy most próbálnak valamilyen megoldást találni a lehetséges vásárlók igényeinek kielégítésére. Én is bevállalnám!

Chandelier02_resize.jpg

Chandelier03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr175301894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása