Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Itt a tökéletes vajazókés?

Itt a tökéletes vajazókés?

2014. október 21. - Darqo

butterup01.gif

Bármennyire is finom a reggelihez a vaj a.k.a. teavaj, állagából fakadóan a kenegetéssel való bíbelődés hozzám hasonlóan valószínűleg sokaknak nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé, mikor kopog a szemem az éhségtől.

Vannak persze erre a célra használható speciális kialakítású kések és különböző házi praktikák is, de most egy olyan megoldás látszik megvalósulni, ami, ha pénztárcakímélő áron kerül a későbbiek folyamán forgalomba, akár kiválthatja mindet és még világsikert is elérhet.

Craig Andrews, Sacha Pantschenko és Norman Oliveria ausztrál designereket, akkor kezdte foglalkoztatni egy tökéletes vajazókés gondolata, amikor egy közös reggelinél Oliveira elvesztette a vajjal folytatott harcot és eltörte a tányért. A számos prototípus után rozsdamentes acélból készített „ButterUp” fantázianevű vajazókés végül a Kickstarteren kezdte el diadalmenetét, ahol jóformán egy pillanat alatt összegyűlt a sorozatgyártáshoz szükséges pénz. A kampányban minimum 12 ausztrál dollárt (körülbelül 2.200.-Ft) kellett adományozni 1 darab kézzelfogható késért, amit egyébként errefelé lehet előrendelni.

butterup02.jpg

butterup03.jpg

butterup04.jpg

butterup05.jpg

butterup06.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr976789967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása