Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csináld magad! világítópolc

Csináld magad! világítópolc

2014. szeptember 24. - Darqo

Mat Brown polc01.jpg

Mat Brown szoftvermérnök, ékszertervező, ipari formatervező augusztus 10-én robbantott a Redditen jópofa világító polcával, amelynek sikerével kapcsolatban egyrészt egyáltalán nem csodálkozom, másrészt már az első pillanatban az jutott eszembe róla, hogy kérdések (tartósság, tisztíthatóság és hasonló földhözragadt dolgok) nélkül azonnal kellene.

A gesztenye polcokhoz szabványos gyantát használt, amelybe világító pigmentport kevert a különleges hatás kedvéért. Ezt az anyagot öntötte végül a deszkák repedései közé és hagyta megszáradni. A munkafolyamatról készített részletes leírást itt találjátok, hátha esetleg magatok is kipróbálnátok az egyre közeledő hosszú őszi/téli estéken a világító polc-készítést.

Ha tetszenek az ilyen különleges kialakítású/anyagfelhasználású bútorok, érdemes megnézni Hilla Shamia fémet és fát ötvöző, Greg Klassen vagy éppen a Duffy London fát és üveget elegyítő, mérhetetlenül kívánatos (beszerzésre ösztönző) bútorait bemutató bejegyzéseinket is.

Mat Brown polc02.jpg

Mat Brown polc03.jpg

Mat Brown polc04.jpg

Mat Brown polc05.jpg

Mat Brown polc06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr796682931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása