Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mélység titka a nappaliban

Mélység titka a nappaliban

2014. július 17. - Darqo

abbys table01.jpg

Biztos sokan emlékeztek még a múlt héten bemutatott különleges asztalokra, amelyeket Greg Klassen amerikai bútortervező úgy készített el, mintha a fa lapokat egy üvegből készített „folyó” választaná ketté. Az általunk is nagyra tartott Duffy London most valami nagyon hasonlóval állt elő, de persze nem olyan meglepő, hogy egy-egy jó ötlet a Föld különböző pontjain élő emberek fejében nagyjából egy időben születik meg.

A képeken látható Abbys Table névre keresztelt gyönyörűség gondosan rétegelt geometrikus fa-és plexiüveglapokból épül fel, úgy, hogy közben azt a hatást kelti, mintha valami óceán mélyébe nézne bele az ember. A limitált példányszámban (25 darab) készített asztalról errefelé olvashattok bővebben, a Duffy London korábban bemutatott és méltatott különleges bútorairól pedig itt és itt.

abbys table02.jpg

abbys table03.jpg

abbys table04.jpg

abbys table05.jpg

abbys table06.jpg

abbys table07.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr806494013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása