Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Festményillúziók valódi modellekkel

Festményillúziók valódi modellekkel

2014. június 23. - Darqo

alexa meade01.jpg

A „trompe l'oeil” a festészetnek egy olyan műfaja, amelyben a művész megtévesztően élethűen, szemfényvesztő módon ábrázolja a valóságot, többek közt a manapság olyan népszerű köztéri háromdimenziós festményeik is ide tartoznak.

A nemzetközileg ismert amerikai művésznő, Alexa Meade nagy mestere ennek a műfajnak, azonban ő ennek a határait sajátosan feszegetve ellentétes eredményt szeretne elérni alkotásaival, nevezetesen, hogy hogyan lehet a trükkös fotózás segítségével az élőszereplős, megfestett háromdimenziós valóságot kétdimenziós illúzióvá változtatni. A posztban látható festményhatású képeken egy ténylegesen kialakított szoba látható valódi székekkel, tükrökkel és igazi modellekkel. Ügyes!

alexa meade02.jpg

alexa meade03.png

alexa meade04.png

alexa meade05.png

alexa meade06.jpg

alexa meade07.png

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr376397777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása