Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Divatos nagypapák hódítanak az Instagramon

Divatos nagypapák hódítanak az Instagramon

2014. június 18. - Darqo

fashiongrandpas01.jpg

Ugye a kilós ruhavásárok és jobbnál jobb turik korszakában manapság már egyre többen gondolják úgy, hogy a jólöltözöttség nem pénz-és (jelen esetünkben) korfüggő? Ugye? Tényleg nem kell sok, ahogy az egyre nagyobb sikernek örvendő Instagramos profil, a Fashiongrandpas is bizonyítja, olykor elég csak egy színében és stílusában jól összeválogatott ing, nadrág és cipő, és máris divatosnak érezheti magát a használója.

Persze értem én, hogy ennél vannak sokkal-sokkal fontosabb dolgok is, és mondjuk Karancslapujtőn nem olyan életbevágó a boltba kigyönyörűzve menni, de ez a poszt most nem is ilyen helyzetekről szól...aztán meg ki tudja, hátha valaki éppen most vágyik néhány elismerő pillantásra Bözsi nénitől...akkor meg hajrá!

fashiongrandpas02.jpg

fashiongrandpas03.jpg

fashiongrandpas04.jpg

fashiongrandpas05.jpg

fashiongrandpas06.jpg

fashiongrandpas07.jpg

fashiongrandpas08.jpg

fashiongrandpas09.jpg

fashiongrandpas10.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr146306930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása