Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Barlangjáratok a kiállítóteremben

Barlangjáratok a kiállítóteremben

2014. június 10. - Darqo

Henrique Oliveira01.jpg

Henrique Oliveira brazil művészről és újrahasznosított fából készített hatalmas és bonyolult beltéri szobráról tavaly számoltunk be a Manzárdon. Az 1973-ban született, São Paulóban élő festő, szobrász maradt a jól kitaposott ösvényen, viszont most még nagyobb és a látogatók számára is használható (nem csak nézhető) alkotást készített.

A São Pauló-i Museu de Arte Contemporânea da Universidade egyik óriási termében készítette el csapattársaival a közelmúltban eddigi legnagyobb művét, a kavargó, barlangszerű fa-csőrendszert, amelyben bármelyik látogató kedvére bóklászhat. A Transarquitetônica című alkotást november 30-ig lehet megtekinteni/használni, úgyhogy ha valaki az idei foci-vb miatt amúgy is Brazíliában kavar, érdemes ellátogatni két meccs között ide is.

Henrique Oliveira02.jpg

Henrique Oliveira03.jpg

Henrique Oliveira04.jpg

Henrique Oliveira05.jpg

Henrique Oliveira06.jpg

Henrique Oliveira07.jpg

Henrique Oliveira08.jpg

Henrique Oliveira09.jpg

Henrique Oliveira10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr256281678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása