Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Itt a világ legkisebb 3D-nyomtatótolla – LIX

Itt a világ legkisebb 3D-nyomtatótolla – LIX

2014. május 16. - Darqo

lix01.gif

Elég nagy port kavart, úgyhogy biztos emlékeztek még a Manzárdon bemutatott, azóta egyébként kereskedelmi forgalomban is kapható 3Doodler elnevezésű 3D-nyomtatótollra, amellyel játszi könnyedséggel lehet a levegőbe firkálni különböző szobrocskákat. Megérkezett a kategória legújabb versenyzője, amely a LIX fantázianevet kapta.

A 6 fiatal tervező által megálmodott LIX-be a 3Doodlerhez hasonlóan szintén a 3D-s nyomtatókban is használatos ABS műanyagot lehet betölteni, funkciójában is ugyanazt a szerepet tölti be, úgyhogy azzal próbálja magát csábítóvá tenni jelenleg a Kickstarteren (meglehetősen nagy sikerrel), hogy az elődjeinél finomhangoltabb, például kisebb és a szuperkompakt kütyüt USB-ről működtethetik majd a felhasználók. Előreláthatólag már idén ősszel vehetik kézbe az első darabokat a vásárlók. Bővebben itt olvashatsz róla.

lix02.jpg

lix03.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr886155125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása