Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hiába rejtegeted az úszógumid!

Hiába rejtegeted az úszógumid!

2014. április 07. - Darqo

Kingdom of sports01.jpg

Nem biztos, hogy egy álmos hétfőn, ráadásul korán délelőtt pont egy ilyen témával kellene zaklatni a drága olvasókat, de a nyár rohamléptekkel közeledik felénk. Könnyebb volna egy olyan világban, ahol a másik elfogadásán van a hangsúly, de mivel ez egyelőre nem igazán van így, valószínűleg nem csak nekem jutott eszembe, hogy a „téli” zabálások után el kellene kezdeni végre mozogni. Áldozni kell a szépségideálok oltárán, ha a Zember nem akarja elkerülni a strandokat a megvető pillantások miatt.

 

A hájunkat megpróbálhatjuk különböző kreatív módon rejtegetni, de az úgyis látszani fog. Ezzel a frusztráló gondolatmenettel próbál meg minket, vagyis inkább a németeket ösztönözni a hamburgi székhelyű Kolle Rebbe reklámügynökség, akik a Kingdom of Sports nevű fitneszterem számára készítették el az érzékletes hirdetéseket. Cementes zsák, övtáska vagy úszógumi? Szerintük nem nyerő, inkább mozogjunk. Náluk.

Kingdom of sports02.jpg

Kingdom of sports03.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr165889342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása