Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A firkák velünk élnek

A firkák velünk élnek

2014. március 28. - Darqo

marty cooper01.jpg

A firkák velünk élnek és csak azoknak mutatják meg magukat, akik eléggé nyitottak a befogadásukra. Mindig van egy közvetítő, aki segít, hogy ne csak nézzünk, ezúttal Marty Cooperről (aka Hombre_McSteez) lesz szó, aki a hétköznapi életben garázdálkodó, vicces figurákat engedi meg láttatni velünk.

 

Az önmagát csak „firkásznak” nevező képes forgatókönyvek (közismertebb nevén storyboard) készítésével foglalkozó amerikai művész átlátszó vetítőfólia segítségével jeleníti meg a különböző helyszíneken található tereptárgyakkal, figurákkal vicces kölcsönhatásban álló valós vagy valótlan lényeket. Ha még többet szeretnétek látni és/vagy esetleg folyamatában követni az újabb történeteket, érdemes eltenni a kedvencek közé Cooper Tumblr oldalát.

marty cooper02.jpg

marty cooper03.jpg

marty cooper04.jpg

marty cooper05.jpg

marty cooper06.jpg

marty cooper07.jpg

marty cooper08.jpg

marty cooper09.jpg

marty cooper10.jpg

marty cooper11.jpg

marty cooper12.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr545872088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása