Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tükörkerítéssel az elkülönülés illúziójáról

Tükörkerítéssel az elkülönülés illúziójáról

2014. március 19. - Darqo

Alyson Shotz01.jpg

Alyson Shotz amerikai művész Mirror Fence címmel 2003-ban mutatta be először a nagyközönség számára a képeken látható elgondolkodtató installációt. A térben csendesen elrejtőző, mégis meghatározó alkotás különlegessége, hogy a hosszan elnyúló kerítés minden egyes eleme tükrökkel van felszerelve.

 

Az ideiglenes tükörkerítést az elmúlt több mint 10 évben többször és több helyen is kiállították, valószínűleg nem csak azért, hogy az éppen aktuális kiállítóteret visszatükrözze és ezzel elvarázsolja a nézőket. Lehet, hogy csak belemagyarázás, de szerintem ez az alkotás remek példát állít elénk az elkülönülés és a hosszú évek tapasztalatai következtében kialakított határvonalaink illúziójáról is.

Alyson Shotz02.jpg

Alyson Shotz03.jpg

Alyson Shotz04.jpg

Alyson Shotz05.jpg

Alyson Shotz06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr595866559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása