Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Urbanista, ami a fület illeti – Los Angeles + JÁTÉÉÉK!

Urbanista, ami a fület illeti – Los Angeles + JÁTÉÉÉK!

2014. március 13. - Darqo

Urbanista Los Angeles01.jpg

A svéd Urbanista fül-és fejhallgatómárka különböző jóságait bemutató posztsorozatunk negyedik napján a Los Angeles fantázianevű szépség kerül terítékre. A lézerrel vágott fém kereten párnázott fejpánttal és fülessel felszerelt teljes méretű fejhallgató bármennyire is a klasszikus formavilágot testesíti meg, mégis az az érzésem támadt tőle, hogy a visszafogottság mögött egy szexi dög lapul.

 

Sajnos ez az egyik típus, amivel nem volt lehetőségünk személyes kontaktust teremteni, de a másik háromhoz (San Francisco, London, Copenhagen) fűződő, igencsak hamar kialakult gyengéd érzelmek alapján azt tudjuk mondani, hogy az általa biztosított hangzásvilággal tuti nem lehet baj!

 

A Los Angeles 4 színben kapható (Fluffy Cloud – fehér, Dark Clown – fekete, Pink Panter – rózsaszín, Crispy Apple – zöld) 15.200.-Ft-os áron, és mint ahogy a többi, így a Los Angeles is széles körű kompatibilitást biztosít a legtöbb lejátszóval, telefonnal, iOS, Android és Windows Phone készülékekkel.

Urbanista Los Angeles02_resize.jpg

Urbanista Los Angeles03_resize.jpg

Urbanista Los Angeles04.jpg



JÁTÉÉÉÉÉK!



– Lájkold az Urbanista hivatalos magyar Facebook oldalát, ezt ide kattintva teheted meg.



– Válaszolj helyesen a következő kérdésre:



Mit forgalmazott az Urbanista a fülhallgatók előtt? (segítség ide kattintva)



a. kerékpár

b. babkonzerv

c. macskaalom



A helyes válasz betűjelét küldd el a „manzard.cafe@gmail.com” email címre.



A játék március 10–16. között tart. FONTOS: Az 1 darab piros színű San Francisco fülhallgató nyertese azok közül kerül majd ki, akik mindkét feladatot teljesíti! A sorsolás és a nyertes kihirdetése a Facebookos oldalunkon március 17. délelőtt történik (a nyertes e-mailben is kap értesítést).



A játékban résztvevők személyes adatait (név, emailcím) a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, kizárólag jelen pályázattal összefüggésben kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat a játék lejártával, az eredményhirdetés után töröljük.

urbi san francisco.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr565857431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása