Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Térbe formázott illusztrációk

Térbe formázott illusztrációk

2014. március 11. - Darqo

Irma Gruenholz01.jpg

Egészen hosszú időbe és néhány munkafolyamatról készített fotóba került, amíg rájöttem, hogy nem valamilyen animációs filmből kivágott képkockákkal, és még csak nem is egy szépen elkészített illusztrációsorozattal, hanem modellezőagyag felhasználásával a térbe formázott és ügyesen befotózott figurákkal és jelenetekkel állok szemben.

 

Irma Gruenholz spanyol művésznő egy madridi reklámügynökség művészeti vezetőjeként kereste a kenyérre valót, amikor úgy döntött, hogy szabadúszóként folytatja tovább a karrierjét. Grafikusként és illusztrátorként is sok megrendelést kapott, de úgy gondolta, hogy megpróbál még ennél is egy szinttel feljebb lépni és valami újszerűt kipróbálni. Törekvésének eredménye az elképesztően precízen és gyönyörűen kidolgozott szobrok és meseszerű jelenetek sokasága, és a velük együtt járó siker és elismerés bezsebelése.

Irma Gruenholz02.jpg

Irma Gruenholz03.jpg

Irma Gruenholz04.jpg

Irma Gruenholz05.jpg

Irma Gruenholz06.jpg

Irma Gruenholz07.jpg

Irma Gruenholz08.jpg

Irma Gruenholz09.jpg

Irma Gruenholz10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr635849861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása