Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Térbe festett háromdimenziós illúziók

Térbe festett háromdimenziós illúziók

2014. március 10. - Darqo

mad king01.jpg

Bár úgy tűnhet, hogy a képeken látható alkotások falra, padlóra, különböző lakberendezési tárgyakra vetített háromdimenziós illúziók lennének, nem szimplán csak erről van szó. Jake Johanson aka Mad King amerikai autodidakta művész bizony ráfesti az adott felületre a gyakran különböző állatokkal díszített geometrikus ábrándképeit.

 

Pszichedelikus alkotásai nem csak különböző galériák és múzeumok falait díszítették világszerte, hanem többek között zenekarok albumborítóihoz, bulik szórólapjaihoz, gördeszkák díszítéseként is használták már. A coloradói Denverben élő művészlélek egyébként a Mad King becenevet is 17 évesen megírt regényéből vette, amelyben ezen a néven ő volt a főszereplő.

mad king02.jpg

mad king03.jpg

mad king04.jpg

mad king05.jpg

mad king06.jpg

mad king07.jpg

mad king08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr895849840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása